UMĚNÍ PRO RADOST ANR ČR

27.03.2015 09:26

V letošním roce Umělecká agentura Ambrozia při ZŠ Pouchov HK o.p.s., zaměřující se na volnočasové vzdělávání  v  uměleckých oborech a umělecké tábory pro děti a mládež, rozhodla otevřít pomyslné brány  pro děti, které jsou sociálně znevýhodněné a nemohly by se z finančních důvodů takového to táboru zúčastnit, i když jsou talentované. Vytvořili projekt UMĚNÍ PRO RADOST 2015, ve kterém chtějí nabídnout dětem z dětských domovů umělecký tábor dle vlastního výběru zaměření (DIVADLO, FILM, TANEC, MUZIKÁL, MODERACE). Mají několik turnusů po celé České republice:

                                    

Co děti mohou zažít?

Setkání s vrstevníky, práci na uměleckých projektech, které během týdne budou vznikat pod vedením profesionálních lektorů, závěrečnou premiéru projektů pro veřejnost a média, seznámení s osobností z branže, získají certifikát o absolvování kurzu a v neposlední řadě budou informování o nabídkách castingových agentur v průběhu roku.

 

Běžná cena táboru je 3.490,- na týden. Pro děti z ANR ČR nabízíme zvýhodněnou cenu ve výši  1.000,- Kč.     

Na každý turnus máme pro tyto děti připraveno 15 míst a proto je nutné dítěti tábor zarezervovat/tedy vyplnit elektronickou přihlášku na:

www.ambroziada.cz

do 31. 5. 2015

v přihlášce do kolonky „Odkud jste se o nás dozvěděli“ napište heslo:

UMĚNÍ PRO RADOST ANR ČR