Beseda s výkonnou ředitelkou UNICEF ČR - Pavla GOMBA

27.02.2015 09:00

V rámci výstavy "Děti pomáhají dětem" si Vás dovolujeme pozvat na jedinečnou besedu s výkonnou ředitelkou Českého výboru Unicef Pavla Bomba na téma "práva dětí" a "lidská práva", která se uskuteční dne 27.02.2015 v čase od 09:00 do 11:00 hodin v press centru Krajského úřadu Jihočeského Kraje České Budějovice, U Zimního stadionu č. 2. 


Výstavu „Děti pomáhají dětem“ ve dnech od 2. února 2015 do 27. února 2015 pořádá Občanské sdružení Paventia o.s. ve spolupráci s Českým výborem pro UNICEF a Krajským úřadem Jihočeského kraje České Budějovice.

 

Jedná se o výstavu fotografií o Náhradní rodinné péči v ČR a zahraničí, fotografie o konfliktu ve Středoafrické republice, o epidemii viru EBOLA a originálních panenek, které na podporu projektů UNICEF vytvořily děti z pěstounských rodin v rámci skupinové arteterapie. Výstava s názvem „děti pomáhají dětem“ je k vidění v prostorách Krajského úřadu Jihočeského kraje České Budějovice, ulice U Zimního stadionu 2. Součástí výstavy budou návštěvníkům podány základní informace o náhradní rodinné péči v České republice, ale i v zahraničí a informace o projektu „Adoptuj panenku a zachráníš život dítěte“.

 

 Dne 27.2.2015 bude ke dni zakončení výstavy uspořádán workshop s výkonnou ředitelkou Unicef ČR Pavla GOMBA na téma „práva dětí“ v prostorách Krajského úřadu - press centrum.